Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/passageg/public_html/passage.rs/wp-includes/query.php on line 1628
Inspiracija » Passage

Inspiracija

Ove godine kompanija Passage slavi 30 godina postojanja. Ovo je predstavljalo glavnu inspiraciju prilikom kreiranja kolekcije jesen/zima 2013-14.

Inspirisani motivima trajanja, kvaliteta, tradicije, i vraćajući se na početke stvaranja Passage priče, setili smo se prvobitne inspiracije – Francuske.

Sam brend nosi francusko ime, pa su tako i modeli iz tekuće kolekcije idealan spoj francuskog šika i poslednjih trendova. Materijali koji su korišćeni su najvišeg kvaliteta, prirodni i odabrani tako da budu udobni, prijatni i laki za održavanje.

Boje koje dominiraju su svetli tonovi jeseni, mlečno bela, različiti tonovi roze boje, kraljevsko plava u detaljima. Javljaju se i cvetni dezeni, ali i apstraktni, koji celoj kolekciji daju posebnu energičnost.

Sve modele iz kolekcije mogu se naći na svim Passage prodajnim mestima, a izdvajamo novootvorenu radnju u Beogradu, u Knez Mihailovoj ulici 19, u prolazu između Obilićevog venca i Knez Mihailove.